Proteinbrød
Skønt brød fyldt med proteiner - brug det fx til rodfrugtsuppe.
1
Ingredienser
- 15 g havregryn
- 30 g gule ærter (Møllerens)
- 25 g hørfrø
- ½ tsk bagepulver
- 1 tsk pizzakrydderi
- 100 g skyr
- 3 æggehvider
- 2 spsk hvedeklid
- Salt
Sådan gør du
- Kør havregryn, gule ærter og hørfrø i en minihakker, til det bliver til mel. Tilsæt bagepulver og pizzakrydderi.
- Rør skyr, æggehvide og hvedeklid i blandingen, til det bliver en flydende masse.
- Kom dejen i en lille brødform (½ liters), og drys lidt groft salt på.
- Bag proteinbrødet ved 180 grader i ca. 40 minutter. Vent med at skære i brødet, til det er helt afkølet.
- Kcal 30
- Protein 3 g ~ 40 %
- Kulhydrat 3 g ~ 53 %
- Fedt 1 g ~ 7 %
- Kostfiber 1 g
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
PRØV OGSÅ: Rød rodfrugtsuppe med chorizo og feta