Opskrift på rabarber-ingefær-dessert

Rabarber-ingefær-dessert

Rabarber og ingefær smager fantastisk sammen – syrligt og pikant.

Ingredienser

  • 125 g friske vinrabarber
  • 50 g Multisød
  • et lille stykke frisk ingefær
  • ½ dl citronsaft
  • 1 æggeblomme
  • 50 g Multisød
  • lidt vaniljekorn
  • 1 dl minimælk
  • 1 tsk maizenamel
  • 1 æggehvide.

Sådan laver du rabarber-ingefær-dessert

  1. Snit rabarberne i ca. 3 cm stykker. Kom dem i et lille ovnfast fad med Multisød, reven ingefær og citronsaft. Bag rabarberne i en varm ovn ved 200° i ca. 15 minutter, til de er bløde, men ikke helt udkogte.
  2. Pisk æggeblomme, Multisød og vaniljekorn sammen i en gryde. Tilsæt minimælk og maizenamel. Varm op, til cremen tykner.
  3. Tag gryden af varmen og køl cremen af. Pisk æggehviden helt stiv og vend den i den afkølede creme. Fordel massen ud over rabarberne og kom dem i ovnen igen.
  4. Bag yderligere i ca. 15 min, til overfladen er bagt og gyldenbrun. Servér straks.