Sommerens lækreste rabarberbrus
Den perfekte velkomstdrink i den skønneste farve. Vælg en tør cremant (eller en anden flaske bobler) som modspil til den søde rabarbersaft.
8-10 drinks
Total:30 minutter
Ingredienser
- 1 bundt rabarber, ca. 250 g
- ½ liter vand
- 250 g sukker
- 1 flaske cremant
- rabarber til pynt, i tynde strimler
Sådan laver du rabarberbrus
- 1. Snit rabarberne i skiver, og kom dem i en gryde med vand og sukker. Lad det hele koge op, og lad det koge i 10 minutter. Sluk og lad det trække i 10 minutter.
- 2. Sigt saften, og køl den helt af i køleskab. Den kan holde sig i 3-4 dage, så den kan fint laves i god tid.
- 3. Fyld iskold rabarbersaft i glas, og top med kold cremant, i forholdet ca. 2:3.
- 4. Server straks.
PRØV OGSÅ:Iskold rabarbermojito