Rabarbermousse

Rabarbermousse



Kalorier 359 kcal
Protein 25 g 28%
Kulhydrat 44 g 51%
Fedt 8 g 21%
Kostfibre 3 g

Ingredienser

  • Ingredienser:
  • 250 g friske rabarberstilke
  • ½ vaniljestang
  • lidt revet citronskal og -saft
  • evt. åblomst multisød eller sukrin
  • 100 g DDV-yoghurt, 7 %

  1. Snit rabarberne i ca. 3 cmlange stykker og læg dem i etovnfast fad. Vend dem rundtmed vaniljekorn, citronskal,citronsaft og evt. sødemiddel.
  2. Kom fadet i ovnen ved 225grader i ca. 15 min., til rabarberneer møre, men stadig harderes form. Afkøl dem.
  3. Rør yoghurten blød og vendrabarberne i.
  4. Kom moussen i et pænt glasog pynt med et stykke bagtrabarber. Stil desserten koldt,til den skal spises.
  5. Find flere kalorielette opskrifter i én af
  6. Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »