Rabarbersaft
Hjemmelavet saft af havens rabarber - sådan laver du selv rabarbersaft. Det er hverken svært eller besværligt at lave sin egen rabarbersaft, og her får du opskriften.
6-7 dl rabarbersaft
Total:10 minutter
Ingredienser
- 1 kg rensede rabarberstilke
- 5 dl vand
- evt. sukker
Sådan laver du rabarbersaft
- Skær rabarberne i stykker på ca. 1 cm. kog vand og rabarber i ca. 10 min. når rabarberstykkerne er kogt i mos, sier du saften fra.
- Til saftevand sødes den varme saft efter smag. Køl saften af, og fortynd den med isklumper og vand inden servering.
7 skønne opskrifter med rabarber
-
Friterede hyldeblomster med rom, rabarber og honning
-
Spidskålswrap med sommergrønt, gris og spicy rabarbersalsa
-
Hornfisk med nye kartofler, spinat, hyld og rabarber
-
Hyldeblomst-rabarberkage
-
Grønne asparges og svinemørbrad med brunet rabarber-salvie-smør
-
Rabarber-hyldeblomstsyltetøj
-
Rabarber-hyldeblomstsaft