Rejeklatkager med et pift af Østen

Rejeklatkager med et pift af Østen

En rigtig lækker ret med rejer og spændende krydring.

Ca. 8 stk.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 8 min.
  • Fryse-egnet
  • (ca. 8 stk.)
  • 150 g rejer
  • 150 g kogt kartoffel
  • 1 æg
  • 1-2 forårsløg
  • 1/2 frisk chili
  • 1/2 spsk lime- eller citronsaft
  • salt og peber
  • 75 g durummel
  • smør/olie
  • Tilbehør: salat og dressing eller dip

  1. Hak rejerne groft. Mos kartoflerne og rør ægget i. Tilsæt finthakket forårsløg og chili (uden frø og mellemvægge) samt rejer. Smag til med lime- eller citronsaft, salt og peber.
  2. Form farsen med skeer og vend klatkagerne i en skål med durummel. Steg dem i smør og olie på en varm pande, 3-4 min. på hver side.
  3. Server med salat og evt. en dip rørt af yoghurt eller cremefraiche og hakkede krydderurter.