Rejeklatkager med et pift af Østen
En rigtig lækker ret med rejer og spændende krydring.
Ca. 8 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 8 min.
- Fryse-egnet
- (ca. 8 stk.)
- 150 g rejer
- 150 g kogt kartoffel
- 1 æg
- 1-2 forårsløg
- 1/2 frisk chili
- 1/2 spsk lime- eller citronsaft
- salt og peber
- 75 g durummel
- smør/olie
- Tilbehør: salat og dressing eller dip
- Hak rejerne groft. Mos kartoflerne og rør ægget i. Tilsæt finthakket forårsløg og chili (uden frø og mellemvægge) samt rejer. Smag til med lime- eller citronsaft, salt og peber.
- Form farsen med skeer og vend klatkagerne i en skål med durummel. Steg dem i smør og olie på en varm pande, 3-4 min. på hver side.
- Server med salat og evt. en dip rørt af yoghurt eller cremefraiche og hakkede krydderurter.