Risotto med kylling

Risotto med kylling

Lækker risotto.

4 personer

Ingredienser

  • Risotto med kylling
  • 4 personer
  • 300 g risottoris
  • 25 g smør
  • 2 skoldede og flåede tomater
  • 1 l kogende hønsebouillon
  • 300 g kogt kyllingekød
  • 1 dl friskrevet parmesan
  • 4 spsk. hakket persille
  • salt, peber
  • 4 spsk. parmesan høvlet i flager med en kartoffelskræller
  • Pynt:
  • 5-6 cherrytomater og frisk basilikum

  1. Skær løget i små tern. Stegløg og ris i en stor gryde igyldent smør ca. 1 min. Komtomater skåret i små ternuden saft og kerner i.
  2. Tilsæt en suppeskefuldkogende bouillon ad gangen.Rør rundt, så risen ikkebrænder på. Tilsæt først dennæste skefuld bouillon, nården forrige er opsuget.
  3. Kog risottoen ca. 25 min.i alt, fra du begynder med athælde bouillon på.
  4. Kom det kogte kyllingekødskåret i tern i risottoen,varm det igennem et par min.under omrøring.
  5. Rør parmesan og persillei. Kom risottoen i dybe tallerkner.Pynt med tomatbåde,basilikum og høvlede parmesanflager.