Rispapirruller med efterårsgrønt
Sunde, nemme og helt ubeskriveligt delikate.
4
Total:20 minutter
Ingredienser
- 2 kyllingeinderfilet
- 1 spsk soja
- 1 lille gulerod, skrællet
- 1 jordskok, renset
- 4 rispapirblade
- lidt sprød salat
- 100 g rejer
- 4 stængler løgtop (eller forårsløg)
- Peanutsauce:
- 60 g peanutbutter
- 1 spsk sukker
- ½ lime, saften heraf
- 1 spsk soja.
Sådan laver du rispapirruller:
- Vend kyllingstykkerne i soja, og steg den i ovnen ved 200 grader i 10 min. Køl af.
- Skær gulerod og jordskok i stave.
- Udblød rispapiret i vand i ca. 2 min.
- Læg rispapir fladt ud på et bord og læg et salatblad i midten.
- Halvér kyllingeinderfiletten, og læg den på salaten med rejer, gulerod, jordskok og løgtop. Fold ender ind over og rul den stramt. Gentag så du får fire ruller.
- Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og servér til.
- Få mere inspiration til lækker mad på altfordamerne.dk/opskrifter/