Ristet rugbrød med tahini og knas
Dette er virkelig et skønt alternativ til en kage eller som en virkelig lækker morgenmad. Tahini er sesamsmør og kan købes i de fleste supermarkeder, helsekostbutikker og grønthandlere. Har du det ikke lige, er det også skønt med peanutbutter.
2
Ingredienser
- 75 g hasselnødder
- 3 skiver rugbrød
- 3 store spsk tahini
- 1-2 pærer
- 2 tsk bipollen, kan udelades
- 2 spsk flydende honning
- salt
Sådan gør du
- Rist hasselnødderne på en varm, tør pande eller i en varm ovn (ca. 200 g). De skal have 4-8 minutter, eller til de er let gyldne. Lad dem køle en smule, og gnid hinderne af (det er o.k., hvis ikke alle kommer af.) Hak nødderne groft.
- Rist imens rugbrødet (evt. i samme ovn som nødderne). Smør det med tahini. Skær pærerne i skiver, og anret dem på brødet. Drys med bipollen, og drys med nødder, og dryp med honning. Krydr med et nip salt og server straks.
PRØV OGSÅ: Tomatsuppe med pasta
PRØV OGSÅ: Sort bønnepasta med spinat og laks
PRØV OGSÅ: Saltede ramsløgskapers