Rød peberchili dip med stenbiderrogn

Rød peberchili dip med stenbiderrogn

4 pers.

Ingredienser

  • 2 grillede peberfrugter
  • 200 g græsk yoghurt 10 %
  • fedt
  • 1 tsk. paprika
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. citronsaft
  • salt og peber
  • 50 g renset stenbiderrogn eller
  • ufarvet kaviar
  • snittet purløg
  • Tilbehør:
  • minitoast

  1. Skær peberfrugterne over, og fjern hinder, frø og stilke. Læg peberfrugterne på en ovnrist, og pensl dem med olivenolie. Stil dem under ovngrillen ca. 10 min., til de branker og bobler op. Afkøl peberfrugterne, og pil skindet af dem. Skær peberfrugterne i strimler af 1 cm’s bredde.
  2. Gem lidt peberfrugt i tern til pynt. Miks resten af de grillede peberfrugter til puré i en blender. Kom puréen i en skål, og rør yoghurt, paprika, hvidløg, citronsaft, salt, peber og stenbiderrogn i. Kom dippen i en skål og pynt med purløg og lidt ekstra stenbiderrogn samt peberfrugttern.
  3. Server dippen med minitoast.