Rødkål/appelsinsalat og knoldselleri i estragoncreme
4
Ingredienser
- Rødkål/appelsinsalat med valnødder
- ½ rødkål
- 2 appelsiner
- 100 g valnødder
- 2 spsk valnøddeolie.
- Knoldselleri i estragoncreme
- 1 lille selleri
- 2 dl cremefraiche
- 1 spsk citronsaft
- 4 spsk finthakket estragon
- salt og friskkværnet peber.
Sådan gør du
- Skær stokken af rødkålen, kassér de yderste grove blade, og snit kålen me-get fint. Fileter appelsinerne ved først at skære top og bund af. Skær resten af skrællen af ved at skære langs frugtens runde form. Skær forsigtigt ned langs hver filet/skive, så den løsnes uden hinden kommer med. Knug appelsinresterne fri for saft, kom den i rødkålen sammen med al den saft, der er løbet ud under processen. Bland rødkål, appelsin
- Skræl sellerien, og skær den i julienne. Bland ingredienserne til cremen, og smag til med salt og peber. Vend sellerien i cremen. fileter og valnødder, og vend til sidst valnøddeolie i salaten.