Opskrift på rødbederåkost med persille, rosiner og hasselnødder

Rødbederåkost med persille, rosiner og hasselnødder

4

Ingredienser

  • 1 rødbede
  • ½ knoldselleri
  • 2 gulerødder
  • Dressing:
  • 2 spsk. koldpresset tidselolie, olivenolie eller solsikkeolie
  • saft af 1 citron
  • 10 cm friskrevet peberrod (tag først skrællen af og riv den derefter)
  • havsalt.
  • Drys:
  • 1 håndfuld rosiner
  • 1 håndfuld hasselnødder
  • 2 håndfulde hakket persille

Sådan gør du

  1. Riv alle grøntsagerne på den grove side af rivejernet, og bland det sammen i en skål. Bland ingredienserne til dressingen og hæld den over grøntsagerne. Rør det godt sammen, så dressingen bliver godt fordelt. Kom til sidst nødder, persille og rosiner på.