Rødkål med æbler

Rødkål med æbler

Hjemmelavet rødkål er altid et hit, og æblerne er med til at give den friskhed.

Rødkål med æbler til 4 personer

Ingredienser

  • Rødkål med æbler
  • 400 g rødkål
  • 2 æbler
  • 1 spsk. andefedt eller olie
  • 4 spsk. vineddike
  • 2 dl ribssaft
  • 1 dl sukker
  • lidt salt og sukker

Sådan laver du rødkål med æbler

  1. 1. Snit kålen fint, brug evt. riveskiven i en foodprocessor. Skræl æblerne, og fjern kernehuse og stilke. Riv æblerne.
  2. 2. Svits kål og æble i fedtstof et par min. Tilsæt vineddike, ribssaft og sukker. Krydr med lidt salt. Lad kålen snurre under låg ca. 45 min. Rør i kålen nogle gange under kogningen. Smag igen kålen til med salt og sukker.