Rødkål med abrikoser, citron og honning

Rødkål med abrikoser, citron og honning

Den lækre rødkål kan sagtens tilberedes flere dage i forvejen og opbevares i køleskab.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Kogetid: 45 min.
  • Fryse-egnet
  • 1 rødkål (ca. 1 kg)
  • 25 g smør (alternativt olie eller andefedt)
  • 125 g tørrede abrikoser
  • 1 dl citronsaft
  • 2 dl vand
  • 3-4 spsk honning
  • salt og peber

  1. Snit rødkålen fint ellergroft efter temperamentog sautér denblank i fedtstof.
  2. Tilsætabrikoser og citronsaft,vend rundt og laddet koge 5 min.
  3. Tilsætvand, og lad kålen simreunder låg i ca. 40 min.Smag til med honning,salt og peber.