Rødspættefileter med hyldeblomst

Rødspættefileter med hyldeblomst

En opskrift på rødspættefileter med hyldeblomst

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Bagetid: 8 min.
  • 250 g rødspættefileter
  • 1/2 citron
  • 3-4 klaser hyldeblomst
  • 25 g mandler
  • 1-2 spsk olivenolie
  • persille
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • Nye kartofler og gulerødder

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skær skrællen og den hvide hinde af citronen.
  3. Skyl hyldeblomsterne grundigt i koldt vand og ryst vandet af dem.
  4. Hak dem fint sammen med mandler og citron.
  5. Krydr fiskefileterne med salt og peber, fold dem let sammen og læg dem i en bradepande foret med bagepapir.
  6. Fordél hyldeblomstblandingen over dem og dryp med olivenolie.
  7. Sæt fadet i ovnen ca. 8 min. Drys med hakket persille og servér med nykogte kartofler og gulerødder.