Rødspættefileter med rejer og salat

Rødspættefileter med rejer og salat

( 2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Kogetid: 8 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 250 g rødspættefileter
  • 1 skalotteløg
  • 15 g smør
  • 1 dl hvidvin
  • grøn salat
  • 1 1⁄2 dl cremefraiche 9 eller 18 %
  • 1⁄2-1 tsk dijonsennep
  • dild, purløg, persille
  • 150 g pillede rejer
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • flute

  1. Damp rødspættefileterne som til „Rødspættefileter med rejerog asparges“ (se nederst) og lad dem afkøle.
  2. Skyl og slyng salaten.
  3. Rørcremefraiche sammen med sennep og finthakkede krydderurterog smag til med salt og peber.
  4. Anret fisken på salat oghæld et par skefulde af den kolde krydderurtesovs over. Drysmed rejer og server f.eks. med lun flute.