Rødspættefileter med rejer og salat
( 2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: 8 min.
- Ikke fryse-egnet
- 250 g rødspættefileter
- 1 skalotteløg
- 15 g smør
- 1 dl hvidvin
- grøn salat
- 1 1⁄2 dl cremefraiche 9 eller 18 %
- 1⁄2-1 tsk dijonsennep
- dild, purløg, persille
- 150 g pillede rejer
- salt og peber
- Tilbehør:
- flute
- Damp rødspættefileterne som til „Rødspættefileter med rejerog asparges“ (se nederst) og lad dem afkøle.
- Skyl og slyng salaten.
- Rørcremefraiche sammen med sennep og finthakkede krydderurterog smag til med salt og peber.
- Anret fisken på salat oghæld et par skefulde af den kolde krydderurtesovs over. Drysmed rejer og server f.eks. med lun flute.