Vegetarisk rød karry-kokos
Rød karry med kokosmælk smager vidunderligt! Prøv denne vegetariske version fyldt med kikærter og sød kartoffel.
Næringsindhold
- Energi pr. person:450 Kcal
- Fedt:23 %
- Protein:19 %
- Kulhydrat:58 %
2 personer
Total:25 minutter
Ingredienser
- 1 løg, grofthakket
- 4 fed hvidløg, knust
- 1 tsk. vindruekerneolie
- ½ tsk. chilipulver
- 1 spsk. rød karrypasta
- 1 sød kartoffel, i tern
- 1 dåse tomater, hakkede og flåede
- 1 tsk. garam masala
- 1½ dåse velafdryppede kikærter
- 1-2 dl grøntsagsbouillon (Herbamare)
- 50 g kokoscreme
- 150 g spinatblade
- Friske koriander
- Salt
- Peber
Sådan gør du:
- Svits løg og hvidløg i lidt olie, tilsæt chilipulver samt karrypasta og svits yderligere et kort øjeblik.
- Bland kartoffeltern og tomater i sammen med garam masala og kikærter, og lad det hele simre i 12 minutter.
- Spæd til med bouillon til passende konsistens, og rør kokoscreme i retten.
- Smag godt til med salt og peber, vend spinatbladene i og varm det hele kort, før du serverer
- retten med frisk koriander.