Vegetarisk rød karry-kokos

Vegetarisk rød karry-kokos

Rød karry med kokosmælk smager vidunderligt! Prøv denne vegetariske version fyldt med kikærter og sød kartoffel.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    450 Kcal
  • Fedt:
    23 %
  • Protein:
    19 %
  • Kulhydrat:
    58 %

2 personer

Total:25 minutter

Ingredienser

  • 1 løg, grofthakket
  • 4 fed hvidløg, knust
  • 1 tsk. vindruekerneolie
  • ½ tsk. chilipulver
  • 1 spsk. rød karrypasta
  • 1 sød kartoffel, i tern
  • 1 dåse tomater, hakkede og flåede
  • 1 tsk. garam masala
  • 1½ dåse velafdryppede kikærter
  • 1-2 dl grøntsagsbouillon (Herbamare)
  • 50 g kokoscreme
  • 150 g spinatblade
  • Friske koriander
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du:

  1. Svits løg og hvidløg i lidt olie, tilsæt chilipulver samt karrypasta og svits yderligere et kort øjeblik.
  2. Bland kartoffeltern og tomater i sammen med garam masala og kikærter, og lad det hele simre i 12 minutter.
  3. Spæd til med bouillon til passende konsistens, og rør kokoscreme i retten.
  4. Smag godt til med salt og peber, vend spinatbladene i og varm det hele kort, før du serverer
  5. retten med frisk koriander.