Røget ørred med bagt sommergrønt

Røget ørred med bagt sommergrønt

Sommerlig ret med fisk og grøntsager.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Bagetid: 50 min.
  • 2-4 røgede ørreder (efter størrelse og appetit)
  • 2 squash
  • 1 aubergine
  • 10 cherrytomater
  • 1 rødløg
  • 1-2 spsk. olivenolie
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 lille bdt. timian
  • 1-2 kviste rosmarin
  • salt
  • 1 dl oliven

SÅDAN GØR DU

  1. Gør grøntsagerne i stand, og skær dem i grove stykker. Vend dem i olie, og bred dem ud i en lille bradepande sammen med pillede hvidløgsfed. Læg timian- og rosmarinkviste ovenpå, drys med salt, og dæk med bagepapir.
  2. Sæt bradepanden i ovnen ved 175 grader i ca. 30 min. Fjern bagepapir og kviste, tilsæt groft-hakkede oliven, og vend dem i grøntsagerne.
  3. Bag videre i ca. 20 min.
  4. Servér grøntsagerne med fileter af røget ørred.