Romersk kylling med rosmarin, persille og sorte oliven
4
Total:1 time
Ingredienser
- 1 kylling, skåret i stykker
- smør til stegning
- 2 peperoncini (tørrede chilipebre)
- 5 fed hvidløg
- 3 dl hvidvin
- 2 kviste rosmarin
- 200 g sorte stenfri kalamata-oliven
- 400 g cherrytomater, halverede
- en pande med låg.
Sådan gør du
- Svits peperoncini og hvidløg i smør på en pande i ca. 1 minut. Kom kyllingestykkerne på panden til de har taget farve. Hæld hvidvin på panden og skru op et par minutter. Tilsæt rosmarin og oliven i steg videre i ca. 5 min. Kom til sidst de halverede tomater på panden og et halvt glas vand. Lad retten simre i 40 min under låg.
- Krydr til sidst med havsalt og friskkværnet peber.