Opskrift på romersk kylling med rosmarin, persille og sorte oliven

Romersk kylling med rosmarin, persille og sorte oliven

4

Total:1 time

Ingredienser

  • 1 kylling, skåret i stykker
  • smør til stegning
  • 2 peperoncini (tørrede chilipebre)
  • 5 fed hvidløg
  • 3 dl hvidvin
  • 2 kviste rosmarin
  • 200 g sorte stenfri kalamata-oliven
  • 400 g cherrytomater, halverede
  • en pande med låg.

Sådan gør du

  1. Svits peperoncini og hvidløg i smør på en pande i ca. 1 minut. Kom kyllingestykkerne på panden til de har taget farve. Hæld hvidvin på panden og skru op et par minutter. Tilsæt rosmarin og oliven i steg videre i ca. 5 min. Kom til sidst de halverede tomater på panden og et halvt glas vand. Lad retten simre i 40 min under låg.
  2. Krydr til sidst med havsalt og friskkværnet peber.