Rosmarinstegt kylling med squash, tomat og basilikum
3
Total:30 minutter
Ingredienser
- 1 rødløg
- 1 grøn squash
- 1 aubergine
- 3 tomater
- 3 spsk olivenolie
- 1 spsk tomatpure
- lidt knust chili
- salt og peber
- 2-3 spsk basilikum, hakket
- 3-4 kyllingebryster
- olivenolie til stegning
- 2 hele fed hvidløg med skræl
- 1 kvist rosmarin, bladene heraf
- salt og peber
- ½ bundt basilikum, grofthakket eller plukket
- Tilbehør: groft brød eller ovnbagte/kogte kartofler samt en god salat.
Sådan gør du
- Pil rødløget og skær det i tern. Skær squash, aubergine og tomat i små tern. Steg auberginetern gyldne på en pande med olivenolie. Tag dem af panden og steg rødløget mørt. Tilsæt squash, tomat, tomatpuré og chili, og lad det simre 10-15 min. til det opnår en tæt konsistens. Krydr med salt, peber og basilikum
- Steg kyllingekødet på en pande med olivenolie, hele hvidløgsfed og rosmarin 6-7 min. på hver side til kyllingen er gennemstegt og saftig. Krydr med salt og peber.
- Servér kyllingen med ratatouille og drys med groft plukket basilikum og spis kartofler eller groft brød og en god salat til.