Opskrift på rosmarinstegt kylling med squash, tomat og basilikum

Rosmarinstegt kylling med squash, tomat og basilikum

3

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 1 rødløg
  • 1 grøn squash
  • 1 aubergine
  • 3 tomater
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk tomatpure
  • lidt knust chili
  • salt og peber
  • 2-3 spsk basilikum, hakket
  • 3-4 kyllingebryster
  • olivenolie til stegning
  • 2 hele fed hvidløg med skræl
  • 1 kvist rosmarin, bladene heraf
  • salt og peber
  • ½ bundt basilikum, grofthakket eller plukket
  • Tilbehør: groft brød eller ovnbagte/kogte kartofler samt en god salat.

Sådan gør du

  1. Pil rødløget og skær det i tern. Skær squash, aubergine og tomat i små tern. Steg auberginetern gyldne på en pande med olivenolie. Tag dem af panden og steg rødløget mørt. Tilsæt squash, tomat, tomatpuré og chili, og lad det simre 10-15 min. til det opnår en tæt konsistens. Krydr med salt, peber og basilikum
  2. Steg kyllingekødet på en pande med olivenolie, hele hvidløgsfed og rosmarin 6-7 min. på hver side til kyllingen er gennemstegt og saftig. Krydr med salt og peber.
  3. Servér kyllingen med ratatouille og drys med groft plukket basilikum og spis kartofler eller groft brød og en god salat til.