-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Rugsandwich med ærtecreme og laks
Næringsindhold
- Energi pr. person:532 Kcal
- Fedt:28 %
- Protein:24 %
- Kulhydrat:49 %
4
Ingredienser
- 200 g ærter
- 1 tsk wasabicreme
- salt, peber
- 1 agurk
- 1/2 dl risvinseddike
- 1/4 dl sukker
- 2 tsk sort sesam
- dild
- 8 skiver groft fuldkornsrugbrød, 400 g i alt
- salat eller ærteskud
- 400 g røget laks i skiver.
Sådan gør du
- Hak ærterne med wasabicreme i en multihakker og smag til med salt og peber.
- Skær agurken i skiver og vend dem i risvinseddike blandet med sukker og sesam.
- Lad agurken trække 15 min. og drys godt med klippet dild.
- Smør brødene med ærtecreme og læg dem sammen med salat, laks og syltet agurk.