Opskrift på rugsandwich med ærtecreme og laks

Rugsandwich med ærtecreme og laks

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    532 Kcal
  • Fedt:
    28 %
  • Protein:
    24 %
  • Kulhydrat:
    49 %

4

Ingredienser

  • 200 g ærter
  • 1 tsk wasabicreme
  • salt, peber
  • 1 agurk
  • 1/2 dl risvinseddike
  • 1/4 dl sukker
  • 2 tsk sort sesam
  • dild
  • 8 skiver groft fuldkornsrugbrød, 400 g i alt
  • salat eller ærteskud
  • 400 g røget laks i skiver.

Sådan gør du

  1. Hak ærterne med wasabicreme i en multihakker og smag til med salt og peber.
  2. Skær agurken i skiver og vend dem i risvinseddike blandet med sukker og sesam.
  3. Lad agurken trække 15 min. og drys godt med klippet dild.
  4. Smør brødene med ærtecreme og læg dem sammen med salat, laks og syltet agurk.