Rugsandwich med ærtecreme og laks
Næringsindhold
- Energi pr. person:532 Kcal
- Fedt:28 %
- Protein:24 %
- Kulhydrat:49 %
4
Ingredienser
- 200 g ærter
- 1 tsk wasabicreme
- salt, peber
- 1 agurk
- 1/2 dl risvinseddike
- 1/4 dl sukker
- 2 tsk sort sesam
- dild
- 8 skiver groft fuldkornsrugbrød, 400 g i alt
- salat eller ærteskud
- 400 g røget laks i skiver.
Sådan gør du
- Hak ærterne med wasabicreme i en multihakker og smag til med salt og peber.
- Skær agurken i skiver og vend dem i risvinseddike blandet med sukker og sesam.
- Lad agurken trække 15 min. og drys godt med klippet dild.
- Smør brødene med ærtecreme og læg dem sammen med salat, laks og syltet agurk.