omelet

Rullet omelet med gedeost

Sund morgenmad fyldt med protein, så du kan være mæt i lang tid.

4

Ingredienser

  • 4 æg
  • 4 spsk piskefløde
  • salt, hvid peber 20 g smør
  • Fyld:
  • 1 håndfuld rucolablade
  • 75-100 g blød gedeost

Sådan gør du:

  1. Pisk æg, piskefløde, salt og peber sammen. Smelt smørret på panden, og kom æggemassen på. Rør let i massen, til den begynder at stivne. Dæmp varmen, skær omeletten fri fra kanten, og ryst panden lidt frem og tilbage. Hvis omeletten ikke glider på panden, løftes den let med paletkniven, og der skubbes en klat smør indunder.
  2. Lad omeletten glide over på et stykke bagepapir. Fordel rucola og gedeost i små klatter på omeletten, og rul den forsigtigt sammen ved hjælp af papiret. Eller fold siderne ind mod midten, og anret på et fad. Skær i tykke skiver ved serveringen. Server med ristede eller kogte brunchpølser.