Sådan laver du salat med grillet grønt og gedeost
2
Ingredienser
- 1 dl quinoa, gerne sort
- 1 squash
- 1 rød peberfrugt
- 1 gul peberfrugt
- lidt olivenolie
- salt
- Dressing:
- 1 spsk flydende honning
- ½ dl limesaft
- 3 spsk olivenolie
- 1 håndfuld koriander
- Salat:
- 1 hjertesalat
- 100 g blød gedeost
Sådan laver du salat med grillet grønt og gedeost
- Skyl quinoaen, og kog den i 15-20 min, til den er mør. Dræn overskydende vand fra den.
- Skær squashen i skrå skiver, peberfrugterne i tykke strimler, og vend begge dele med olivenolie.
- Grill grøntsagerne på en varm grill eller grillpande, og krydr dem med salt. Rør honning, lime, olivenolie og hakket koriander sammen.
- Pluk salaten. Vend quinoa, salat og grøntsager med dressingen, og smag til.
- Servér straks toppet med brud af blød gedeost.
- TIP! Du kan sagtens bruge feta i stedet for gedeost.
LÆS OGSÅ: Salat med hvedekerne