Salat a la Nicoise

Salat a la Nicoise

8 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 8 hårdkogte æg
  • 1 dåse tun i olie
  • 1 salathoved (fintpillet)
  • 1 stor rød peberfrugt (skåret i tynde ringe)
  • 250 g små grønne bønner (kogte)
  • 1 lille agurk (i staver)
  • 4 forårsløg (skåret i skiver)
  • 8-10 sorte oliven
  • Marinade:
  • 6 spsk olivenolie
  • 1-2 fed hvidløg (knuste)
  • 2 spsk vineddike
  • salt og peber
  • 3-4 spsk hakket persille

  1. Fordel fintpillet salat ien skål og kom de forskelligeingredienserportionsvis herpå.
  2. Æg og oliven fordeles overtil sidst.
  3. Pisk marinadensammen og hæld denpå.