Salat med kalkun og valnødder

Salat med kalkun og valnødder

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • 150 g stegt kalkunkød (en rest)
  • 100 g blandet grøn salat
  • 2-3 friske figner
  • 30 g valnøddekerner
  • 30 g fetaost
  • Dressing:
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. citronsaft
  • 1 tsk. balsamicoeddike
  • salt og peber

  1. Bryd eller skær kødet i mundrette stykker.
  2. Skyl og slyng salaten.
  3. Vask fignerne, skær stilken af og skær dem i både.
  4. Rist valnødderne på en tør pande og lad dem afkøle.
  5. Pisk dressingen sammen og vend den sammen med salaten og kødet.
  6. Anret på tallerkner og drys med figner, valnødder og brud af feta.