Salat med varmrøget laks, dild og spidskål
En rigtig forårsbebuder med radiser, der giver laksen et velfortjent strækt modspil.
4
Ingredienser
- 1 bundt radiser
- ¼-½ spidskål
- 4 spsk græsk yoghurt
- 1 tsk dijonsennep
- lidt salt og citronsaft
- 1 spsk dild, finthakket
- 1 knsp cayennepeber
- 400 g varmrøget laks, f.eks.med sort peber
- plukket dild til drys på salaten
- Tilbehør: brød
Sådan laver du varmrøget laks
- Skær top og bund af radiserne og skær dem i halve eller kvarte stykker. Snit spidskålen i tynde strimler.
- Rør græsk yoghurt sammen med dijonsennep, salt, citronsaft, dild og lidt cayennepeber. Vend spidskålen sammen med dressingen. Smag på det og krydr evt. med ekstra salt og peber.
- Anret spidskålen på et fad og kom stykker af varmrøget laks ovenpå kålen. Drys dild og radiser over som pynt.