Salatbåde med røget laksetatar

Salatbåde med røget laksetatar

Åbn ballet med en simpel hapser bestående af salatblade, røget laks og lidt dressing. Det er både nemt og lækkert.

(8 pers., når der serveres flere små retter)

Ingredienser

  • 2 små hjertesalater
  • 200 g røget laks i helt filetstykke
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 2 tsk. ahornsirup
  • 3 spsk. hakket dild
  • 1 spsk. citronsaft
  • salt, peber
  • 1 dl græsk yoghurt
  • Pynt:
  • mynte eller dild
  • Tilbehør:
  • evt. ristede fluteskiver

  1. Del salaterne iblade, du skal bruge16 blade i alt. Skylbladene, og dup demtørre. Fordel dem pået fad.
  2. Skær laksen i megetsmå tern, og komdem i en skål. Vendlaksen med sennep,ahornsirup og dild.Smag til med citronsaft,salt og peber.
  3. Fordel laksetatarenpå salatbladene. Pyntmed yoghurt og mynteeller dild.