Sandwich med skinke, mozzarella og pesto
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: ca. 20 min.
- Ingredienser:
- 2 stk. focacciaer (eller andre italienske boller)
- Pesto:
- 1 stor håndfuld friske basilikumblade (ca. 50 g)
- ca. 2 fed hvidløg
- 75 g pinjekerner
- 100 g parmesan (eller grana)
- 1 dl ekstra jomfruolivenolie
- salt og friskkværnet hvid peber
- 8 skiver parmaskinke (eller anden lufttørret skinke)
- 2 friske mozzarellaoste (i saltlage)
- Tilbehør:
- cherrytomater
- frisk basilikum
- Pesto:
- Kom baslikumblade,knust hvidløg, pinjekernerog friskrevet ost i enfoodprocessor, eller støddet sammen i en morter.Tilsæt gradvist olie, ogsmag til med salt ogpeber.
- Sandwich:
- Flæk focacciaerne.Smør over- og undersidemed pesto, og fyld sandwichenmed skinke ogmozzarella i skiver. Servérmed cherrytomater,og pynt med basilikum.