Sandwich med skinke, mozzarella og pesto

Sandwich med skinke, mozzarella og pesto

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: ca. 20 min.
  • Ingredienser:
  • 2 stk. focacciaer (eller andre italienske boller)
  • Pesto:
  • 1 stor håndfuld friske basilikumblade (ca. 50 g)
  • ca. 2 fed hvidløg
  • 75 g pinjekerner
  • 100 g parmesan (eller grana)
  • 1 dl ekstra jomfruolivenolie
  • salt og friskkværnet hvid peber
  • 8 skiver parmaskinke (eller anden lufttørret skinke)
  • 2 friske mozzarellaoste (i saltlage)
  • Tilbehør:
  • cherrytomater
  • frisk basilikum

  1. Pesto:
  2. Kom baslikumblade,knust hvidløg, pinjekernerog friskrevet ost i enfoodprocessor, eller støddet sammen i en morter.Tilsæt gradvist olie, ogsmag til med salt ogpeber.
  3. Sandwich:
  4. Flæk focacciaerne.Smør over- og undersidemed pesto, og fyld sandwichenmed skinke ogmozzarella i skiver. Servérmed cherrytomater,og pynt med basilikum.