Sardiner med skyr-aioli
Sardiner er fastfood, der batter! Tun eller kogt torskerogn kan også bruges.
2
Ingredienser
- Aioli:
- 3 spsk skyr
- 1 tsk dijonsennep
- 1 tsk hvidvinseddike
- 2 tsk mayonnaise
- ¼ - ½ fed hvidløg
- 25 g revet parmesan
- salt
- Desuden:
- 1 citron
- 1-2 dåser sardiner
- 2 håndfulde frisée eller blandet salat
- ristet rugbrød
Sådan gør du
- Rør skyr med sennep, eddike, mayonnaise og lidt fintrevet hvidløg. Smag til med parmesan og salt.
- Skær citronen over, og rist den på en tør, varm pande eller grillpande, til den er gylden og fin.
- Server sardiner med salat, skyr-aioli og lun citronsaft.
PRØV OGSÅ: Tomatsuppe med pasta
PRØV OGSÅ: Sort bønnepasta med spinat og laks
PRØV OGSÅ: Saltede ramsløgskapers