Sardiner med skyr-aioli

Sardiner med skyr-aioli

Sardiner er fastfood, der batter! Tun eller kogt torskerogn kan også bruges.

2

Ingredienser

  • Aioli:
  • 3 spsk skyr
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • 2 tsk mayonnaise
  • ¼ - ½ fed hvidløg
  • 25 g revet parmesan
  • salt
  • Desuden:
  • 1 citron
  • 1-2 dåser sardiner
  • 2 håndfulde frisée eller blandet salat
  • ristet rugbrød

Sådan gør du

  1. Rør skyr med sennep, eddike, mayonnaise og lidt fintrevet hvidløg. Smag til med parmesan og salt.
  2. Skær citronen over, og rist den på en tør, varm pande eller grillpande, til den er gylden og fin.
  3. Server sardiner med salat, skyr-aioli og lun citronsaft.
PRØV OGSÅ: Tomatsuppe med pasta