Schnitzel & powersalat
Sæt gris på gaflen.
4
Ingredienser
- 4 store eller 8 mindre skinkeschnitzler (ca. 500 g)
- salt, peber
- salvieblade
- 2 tsk olivenolie
- citronsaft
- Powersalat:
- 3-4 gulerødder
- 3 rødbeder og bolsjebeder
- 1 snittet rødløg
- en håndfuld salater
- en håndfuld brombær
- 25 g ristede hasselnødder
- Dressing:
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk balsamico evt. knust hvidløg
- Sådan gør du: Drys kødet med salt og peber, og fæst et stort salvieblad på hvert stykke kød med en tandstik. Varm olien, og steg kødet i 2-3 minutter på hver side, dryp citronsaft over, og hold det varmt. Snit rødder og beder i mundrette stykker, bland dem med rødløg, salater, brombær og nødder. Vend salaten med den sammenpiskede dressing. Smag godt til med salt og peber. Server salaten til kødet.
- Energi pr. person: 410 kcal, fedt 30 %, protein 34 %, kulhydrat 36 %