Schnitzelruller

Schnitzelruller

En elsket klassiker i ny version.

8 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Koge-/stegetid: 60 min.
  • 8 kalve- eller skinkeschnitzler af inderlår
  • 1 spsk. olie
  • 4 dl bouillon
  • salt og peber
  • Fyld:
  • 4 spsk. persille
  • 4 forårsløg
  • 50 g mandler
  • Tomatsovs:
  • 2 ds. flåede og hakkede tomater
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • sky fra kødet
  • Tilbehør: pasta og salat

  1. Bank kødet lidt ud med en kødhammer og skær hver schnitzel i 2 stykker på tværs.
  2. Bland hakket persille, hakkede forårsløg og hakkede mandler og fordél det på kødstykkerne. 
  3. Rul kødet omkring fyldet og fæstn med kødnåle.
  4. Brun rullerne på en pande i olie. Drys med salt og peber. Kom bouillonen ved og kog op. Kog rullerne møre i 30-45 min. under låg.
  5. Tomatsovs: Kog tomater, hakket løg, hakket hvidløg og siet sky fra kødrullerne op i en gryde. Lad det simre i 5 min. Smag til med salt og peber.
  6. Kom rullerne i sovsen og varm det kort igennem.