Schnitzler med tomat, basilikum og ost
En lækker opskrift på italiensk inspireret schnitzel.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 10 min.
- 2 kalveschnitzler à 150 g
- 1 spsk olivenolie
- 1 skalotteløg
- 1 fed hvidløg
- 4 modne tomater
- frisk basilikum
- 50 g italiensk mozzarella
- salt og peber
- Tilbehør:
- brød, ris eller pasta
- Krydr kødet med salt og peber og brun det på en pande med olivenolie 1 min. på hver side. Tag kødet af panden og hold det varmt.
- Steg fintsnittet skalotteløg og hvidløg på panden og tilsæt tomatbåde og friskhakket basilikum. Krydr med salt og peber og lad det stege et par min.
- Læg kødet på panden igen og varm det igennem et min. Læg tynde skiver mozzarellaost over kødet og lad det smelte lidt. Server straks med brød, ris eller pasta.
- Server straks med brød, ris eller pasta.