Schnitzler med tomat, basilikum og ost

Schnitzler med tomat, basilikum og ost

En lækker opskrift på italiensk inspireret schnitzel.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 10 min.
  • 2 kalveschnitzler à 150 g
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 skalotteløg
  • 1 fed hvidløg
  • 4 modne tomater
  • frisk basilikum
  • 50 g italiensk mozzarella
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • brød, ris eller pasta

  1. Krydr kødet med salt og peber og brun det på en pande med olivenolie 1 min. på hver side. Tag kødet af panden og hold det varmt.
  2. Steg fintsnittet skalotteløg og hvidløg på panden og tilsæt tomatbåde og friskhakket basilikum. Krydr med salt og peber og lad det stege et par min.
  3. Læg kødet på panden igen og varm det igennem et min. Læg tynde skiver mozzarellaost over kødet og lad det smelte lidt. Server straks med brød, ris eller pasta. 
  4. Server straks med brød, ris eller pasta.