Billede 1 - Scones til eftermiddagsteen fra Hjemmet

Scones til eftermiddagsteen

Jeg er blevet forelsket i en lille bolle med chokolade! Ikke en hvilken som helst bolle, men en såkaldt ’scone’, som efter sigende skulle have skotske aner.

Jeg er blevet forelsket i en lille bolle med chokolade! Ikke en hvilken som helst bolle, men en såkaldt ’scone’, som efter sigende skulle have skotske aner. Den er hverken for sød eller kedelig – blot lige tilpas – og derfor helt genial til f.eks. brunch, eftermiddagste eller en sen nattetime, hvor lækkersulten melder sig.

Billede 3 - Scones til eftermiddagsteen

Dejen er lynhurtig at lave, og hvis man sørger for at bruge en virkelig god chokolade, kan resultatet kun blive fantastisk.

Hvis du vil gå i skotternes fodspor, skal en scone spises med et tykt lagt lemoncurd. Det er citronsmør og fås i de fleste større supermarkeder. Smagen af brød, chokolade og frisk citron er en genial cocktail!

* Har I prøvet at bage scones, og hvordan blev resultatet?