Sennepsspyd med påskesalsa

Sennepsspyd med påskesalsa

Server disse sennepsspyd med en lækker påskesalsa til årets påskefrokost.

4 personer

Ingredienser

  • Sennepsspyd med påskesalsa
  • ca. 500 g lamme- el. 1 svinemørbrad
  • 8 træspyd
  • salt, peber
  • 1 spsk. olie
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 1 spsk. ahornsirup el. flydende honning
  • 1 spsk. citronsaft
  • Pynt:
  • grøn salat og tomatbåde
  • Påskesalsa:
  • 250 g gule cherrytomater
  • 1 gul peber
  • 2 forårsløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. hakkede grønne oliven
  • salt, peber

  1. 1. Puds kødet fri for sener og hinder. Skær kødet i 2½ x 2½ cm’s tern. Stik kødet på spyd. Pensl dem med en blanding af salt, peber, olie, dijonsennep, ahornsirup og citronsaft.
  2. 2. Fordel spyddene på bagepapir på en bageplade. Stil dem i ovnen ved 225 gr. i ca. 15-20 min. Tjek, at de er gennemstegt.
  3. 3. Læg spyddene på et fad, og pynt med salat og tomatbåde. Skær cherrytomaterne i halve. Skær den gule peber i små tern.
  4. 4. Snit forårsløgene. Bland resten af ingredienserne til salsaen i en skål, og server salsaen til spyddene.