Sennepsspyd med påskesalsa
Server disse sennepsspyd med en lækker påskesalsa til årets påskefrokost.
4 personer
Ingredienser
- Sennepsspyd med påskesalsa
- ca. 500 g lamme- el. 1 svinemørbrad
- 8 træspyd
- salt, peber
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. dijonsennep
- 1 spsk. ahornsirup el. flydende honning
- 1 spsk. citronsaft
- Pynt:
- grøn salat og tomatbåde
- Påskesalsa:
- 250 g gule cherrytomater
- 1 gul peber
- 2 forårsløg
- 1 spsk. olivenolie
- 2 spsk. citronsaft
- 2 spsk. hakkede grønne oliven
- salt, peber
- 1. Puds kødet fri for sener og hinder. Skær kødet i 2½ x 2½ cm’s tern. Stik kødet på spyd. Pensl dem med en blanding af salt, peber, olie, dijonsennep, ahornsirup og citronsaft.
- 2. Fordel spyddene på bagepapir på en bageplade. Stil dem i ovnen ved 225 gr. i ca. 15-20 min. Tjek, at de er gennemstegt.
- 3. Læg spyddene på et fad, og pynt med salat og tomatbåde. Skær cherrytomaterne i halve. Skær den gule peber i små tern.
- 4. Snit forårsløgene. Bland resten af ingredienserne til salsaen i en skål, og server salsaen til spyddene.