Opskrift på sesamstegt tun og grøn tomatsalat

Sesamstegt tun & grøn tomatsalat

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    393 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    47 %
  • Kulhydrat:
    36 %

4

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 4 tunsteak a 150 g
  • 1 spsk sort og lys sesam
  • salt, peber
  • 200 g groft rugbrød i tynde skiver.
  • 600 g cherry tomat eller cocktailtomater
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk hvid balsamico
  • karse eller krydderurter.

Sådan gør du

  1. Drys tunsteakene med sesam og krydr med salt og peber.
  2. Steg dem 1½ min. på hver side ved kraftig varme på en sliplet pande.
  3. Rist brødene.
  4. Hak tomaterne groft og vend dem i en marinade af olivenolie og balsamico krydret med salt og peber. Drys med karse og evt. lidt sesam og server salaten til tunen sammen med ristet rugbrød.

Tip

Kan laves med al slags fisk bare den er fast og velegnet til stegning