Sesamstegt tun & grøn tomatsalat
Næringsindhold
- Energi pr. person:393 Kcal
- Fedt:17 %
- Protein:47 %
- Kulhydrat:36 %
4
Total:20 minutter
Ingredienser
- 4 tunsteak a 150 g
- 1 spsk sort og lys sesam
- salt, peber
- 200 g groft rugbrød i tynde skiver.
- 600 g cherry tomat eller cocktailtomater
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk hvid balsamico
- karse eller krydderurter.
Sådan gør du
- Drys tunsteakene med sesam og krydr med salt og peber.
- Steg dem 1½ min. på hver side ved kraftig varme på en sliplet pande.
- Rist brødene.
- Hak tomaterne groft og vend dem i en marinade af olivenolie og balsamico krydret med salt og peber. Drys med karse og evt. lidt sesam og server salaten til tunen sammen med ristet rugbrød.