Siciliansk fennikelsalat
Fennikel smager allerbedst, når den snittes tyndt som her i denne lækre salat med fine nuancer af det syrlige søde og salte.
Siciliansk fennikelsalat til 4 personer
Ingredienser
- Siciliansk fennikelsalat
- 2 fennikel
- saft og 1 spsk reven skal af ubehandlet citron
- 1-2 fed finthakket hvidløg
- 2 tsk olivenolie
- salt, peber
- 2 spsk ristede pinjekerner
- 2 spsk sultanas rosiner eller korender
- 6-8 semidried tomater
- 200 g carpaccio af kalv.
Sådan laver du siciliansk fennikelsalat
- 1. Skær fennikel igennem på langs og snit dem så tyndt, det overhovedet er muligt.
- 2. Vend fennikelskiverne med citronsaft- og skal samt hvidløg, olivenolie, salt og peber.
- 3. Anret dem på et fad, drys pinjekerner, sultanas rosiner og tomater over sammen med kalvecarpaccioen og server.