Opskrift på skindstegt torsk med æblebacon

Skindstegt torsk med æblebacon

4

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 4 stykker torsk med skind, ca. 600 g
  • smør
  • havsalt og friskkværnet peber.
  • 100 g bacon
  • 2 faste, danske rødkindede æbler, hakket
  • 1 rødløg, hakket
  • rosmarin finthakket og nogle enkle hele blade
  • persille, finthakket
  • havsalt.

Sådan gør du

  1. Kom torsken på en pande og steg den i smør. Torsken skal stege ca. 1 1/2 min på hver side afhængigt af, hvor stor den er. Krydr til sidst med slat og peber.
  2. Kom alle ingredienser på en pande med smør, men gem halvdelen af krydderurterne til lige inden servering. Lad det stege på svag varme i ca. 5-8 min, eller til det er faldet lidt sammen og dufter. Drys krydderurterne over lige inden servering.
  3. Server sammen med torsken.
  4. TIP:
  5. Køb bacon af god kvalitet – evt. en du selv skærer ud. Det giver en meget bedre smag.