Skinke med flødespinat og brunede kartofler

Skinke med flødespinat og brunede kartofler

4 personer

Ingredienser

  • 300-400 g røget skinke iskiver
  • Flødestuvet spinat:
  • 200 g hel spinat, optøet fra frost
  • 25 g smør
  • 2 spsk. hvedemel
  • 1 dl fløde
  • 2 dl mælk
  • reven muskatnød
  • salt, peber
  • Tilbehør:
  • brunede kartofler og sennep

  1. Kog spinaten op i en grydei 1 dl vand 2-3 min. Afdrypspinaten i en sigte. Læg spinatenpå et skærebræt, oghak den groft igennem.
  2. Smelt smørret i en gryde,og rør hvedemelet i. Rørfløden og mælken i, og kogstuvningen igennem underomrøring 4-5 min. Smagtil med muskatnød, salt ogpeber. Kom spinaten i. Varmstuvningen igennem underomrøring. Server stuvningentil skinken sammen medbrune kartofler og sennep.