Skrubbe med kartofler og remoulade

Skrubbe med kartofler og remoulade

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Koge/stegetid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 2 skrubber (eller rødspætter, flåede uden hoved)
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 dl groft hvedemel (grahamsmel)
  • 4-5 spsk smør
  • Tilbehør:
  • nye kartofler
  • citron
  • evt. persille
  • Remoulade:
  • 6 spsk hakket pickles (syltede grønsager)
  • 2 spsk cremefraiche (9%)
  • 2 tsk kapers (drænede)

  1. Skyl fiskene og fjern evt. blodrester i bugen. Krydr fiskene med salt og peber på begge siderog vend i mel.
  2. Steg i 5-8 min. ved middel varme på en pande i smør på hver side, til fisken er gylden og mør.
  3. Rør ingredienserne til remouladen sammen.
  4. Servér skrubberne medkartofler, citron og remoulade.Drys evt. med persille.