Små madder med røget laks og peberrodscreme

Små madder med røget laks og peberrodscreme

Julen er en fest for den hjemmelavede mad, og i juledagene spiser vi nærmest hele tiden. Nyd den skønne mad og hav en rigtig god jul!

5-6 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • 3-4 store skiver koldrøget laks
  • 100 g cremefraiche (38%)
  • 3-4 spsk. peberrod
  • et drys sukker
  • ½ citron
  • ½ flute (eller hvedebrød)
  • lidt frisk dild

  1. Peberrodscreme:
  2. Rør cremefraiche med groftrevet peberrod, sukker og et par dråber citronsaft.
  3. Skær 6-8 skiver af flutet, eller lav halve brødskiver. Smør brødet med peberrodscremen.
  4. Del lakseskiverne i halve. Læg dem på brødskiverne med dild, og servér med små stykker af citron.