Små pavlovaer med frugt

Små pavlovaer med frugt

10 personer

Ingredienser

  • 3 æggehvider af mellemstore æg
  • ½ tsk. vaniljeessens
  • 300 g sukker
  • 1 tsk. majsstivelse
  • 1 tsk. vineddike
  • 4 spsk. kogende vand
  • Desuden:
  • 5 dl græsk yoghurt 0,1 %
  • 5 kiwifrugter
  • 1 ds. (425 g netto) ferskner fra dåse, gerne Del Monte

  1. Pisk æggehvider, vaniljeessens, sukker, majsstivelse, vineddike og kogende vand til marengs i en køkkenmaskine eller med en håndmikser. Det tager ca. 5-10 min.
  2. Fordel marengsen i toppe på bagepapir, og glat toppene ud, marengsene skal have en højde på ca. 3 cm. Bag pavlovaerne i ovnen ved 180 gr. i 5 min. på midterste ovnribbe. Skru ned til 150 gr., og bag videre i ca. 45 min. Sluk for ovnen, og lad pavlovaerne køle af i ovnen. En pavlova skal have en sprød skal og et skumfidusagtigt indre.
  3. Fordel yoghurt på de afkølede pavlovaer. Pynt med kiwi i tern og afdryppede ferskner i både.