Små brombær-marcipankager

Små brombær-marcipankager

Disse små brombær-marcipankager er perfekte med en klat fed cremefraiche.

10 små kager

Ingredienser

  • 150 g stuetempereret smør + lidt ekstra til formene
  • 175 g rørsukker
  • 100 g marcipan
  • 2 æg
  • 50 g mandelmel
  • 125 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 knsp salt
  • 3 spsk kogende vand
  • ca. 300 g brombær, friske eller optøede
  • 1 spsk mel

Sådan gør du:

  1. Smør formene, og sæt dem til side.
  2. Pisk smør, sukker og marcipan til det er lyst og cremet. Tilsæt æggene et ad gangen, og rør blandingen godt sammen.
  3. Bland de to slags mel, bagepulver og salt, og vend det i dejen med det kogende vand.
  4. Vend bærrene forsigtigt i mel, så farver de ikke dejen så let. Vend dem dernæst i dejen, og fyld dejen i formene.
  5. Bag kagerne i ca. 30 minutter ved 180 grader. Hvis du laver en større kage, skal den bage lidt længere. Når kagerne er færdige og har kølet af, vendes de forsigtigt ud.