Smørstegte croissanter med hindbærcreme
At stege smørbagte croissanter i endnu mere smør lyder måske lige over the top, men skal det være, så prøv det alligevel. De bliver sprøde og lækre, og sammen med friske hindbær og hasselnøddeflager bliver de lige pludselig forvandlet fra morgenmadssnack til en lækker dessert.
Personer:4
Total:15 min
Arbejdstid:15 min
Ingredienser
- 4 færdigbagte croissanter
- 20 g smør
- 200 g mascarpone
- 1 tsk vaniljesukker
- 3 spsk hindbærsyltetøj
- 3 dl piskefløde
- 200 g friske hindbær
- 20 g hasselnøddeflager
Fremgangsmåde
- Rul croissanterne flade med en kagerulle. Smelt smørret på en pande, og steg croissanterne sprøde på begge sider. Lad dem afkøle på en rist.
- Pisk mascarpone med vaniljesukker og hindbærsyltetøj. Tilsæt piskefløde, og pisk til en let creme. Kom cremen i en sprøjtepose med en rund tyl.
- Sprøjt cremen på croissanterne, og pynt med friske hindbær og hasselnøddeflager. Server straks.
Tip
Prøv også at servere croissanterne lune med vaniljeis og smeltet chokolade.