Smørstegte croissanter med hindbærcreme
At stege smørbagte croissanter i endnu mere smør lyder måske lige over the top, men skal det være, så prøv det alligevel. De bliver sprøde og lækre, og sammen med friske hindbær og hasselnøddeflager bliver de lige pludselig forvandlet fra morgenmadssnack til en lækker dessert.
Personer: 4
Total: 15 min
Arbejdstid: 15 min
Print
Ingredienser
4 færdigbagte croissanter 20 g smør 200 g mascarpone 1 tsk vaniljesukker 3 spsk hindbærsyltetøj 3 dl piskefløde 200 g friske hindbær 20 g hasselnøddeflager
Fremgangsmåde
Rul croissanterne flade med en kagerulle. Smelt smørret på en pande, og steg croissanterne sprøde på begge sider. Lad dem afkøle på en rist. Pisk mascarpone med vaniljesukker og hindbærsyltetøj. Tilsæt piskefløde, og pisk til en let creme. Kom cremen i en sprøjtepose med en rund tyl. Sprøjt cremen på croissanterne, og pynt med friske hindbær og hasselnøddeflager. Server straks.
Tip Prøv også at servere croissanterne lune med vaniljeis og smeltet chokolade.
Om Frederikke Wærens
Frederikke Wærens er influencer, kogebogsforfatter og opskriftsudvikler. Følg hende på Instagram @frederikkewaerens .