VIDEO: Sådan steger du en fiskefilet

    VIDEO: Lækre fiskefileter med panering - her viser Katrine Klinken dig, hvordan du nemt panerer og steger fiskefileter.

    Smørstegt paneret fiskefilet til 4 personer

    Total:28 minutter

    Ingredienser

    • Smørstegt paneret fiskefilet
    • Arbejdstid: 20 min.
    • Stegetid: 6-8 min.
    • 4 store fiskefileter f.eks. rødspætte eller skrubbe
    • 1 dl hvedemel
    • 2 tsk. salt og friskkværnet peber
    • 1 stort æg
    • 2 dl rasp
    • 50-75 g smør
    • Tilbehør:
    • Citron, rugbrød eller kartofler og grønsager

    Sådan laver du smørstegt paneret fiskefilet

    1. 1. Vend fiskefileterne enkeltvist i mel krydret med salt og peber.
    2. 2. Dyp derefter på begge sider i sammenpisket æg.
    3. 3. Vend fiskefileten på begge sider i rasp.
    4. 4. Læg fiskefileterne på en slip-let pande med gyldent smør og steg ved middelvarm ca. 3 min. på hver side, til fisken er sprød og gennemvarm. Nyd straks fisken med citron, evt. på et stykke rugbrød eller med kartofler og grønsager.