Solbær-ispind med yoghurt, lime og hvid chokolade
Nemme, læskende og forfriskende ispinde med solbær.
Ingredienser
- 150 g solbær (frosne) eller blandede bær som solbær, brombær, hindbær og jordbær
- ½-1 dl vand
- 75 g sukker
- 3½ dl græsk yoghurt 10%
- ½-1 lime, saft og revet skal heraf
- hvid eller mørk chokolade
Sådan gør du
- Opvarm solbær sammen med vand og sukker i en gryde et par minutter, til sukkeret er smeltet. Hæld det i en skål, og lad det afkøle.
- Blend bær og bærsaft med græsk yoghurt lidt limesaft og limeskal
- Hæld det i isforme og sæt ispinde i formene. Sæt solbær-ispinde i fryseren ca. 4 timer, til de er frosne.
- Dyp formene i lidt varmt vand, og tag isene ud af formene. Dyp solbær-ispindene i hvid chokolade eller mørk chokolade, og drys med lidt hakket hvid chokolade. Du kan også bare drysse isene med lidt limeskal og hakket hvid chokolade.
PRØV OGSÅ: Isdessert: Is med lakrids og marengs