Solbær-ispind med yoghurt, lime og hvid chokolade

Solbær-ispind med yoghurt, lime og hvid chokolade

Nemme, læskende og forfriskende ispinde med solbær.

Ingredienser

  • 150 g solbær (frosne) eller blandede bær som solbær, brombær, hindbær og jordbær
  • ½-1 dl vand
  • 75 g sukker
  • 3½ dl græsk yoghurt 10%
  • ½-1 lime, saft og revet skal heraf
  • hvid eller mørk chokolade

Sådan gør du

  1. Opvarm solbær sammen med vand og sukker i en gryde et par minutter, til sukkeret er smeltet. Hæld det i en skål, og lad det afkøle.
  2. Blend bær og bærsaft med græsk yoghurt lidt limesaft og limeskal
  3. Hæld det i isforme og sæt ispinde i formene. Sæt solbær-ispinde i fryseren ca. 4 timer, til de er frosne.
  4. Dyp formene i lidt varmt vand, og tag isene ud af formene. Dyp solbær-ispindene i hvid chokolade eller mørk chokolade, og drys med lidt hakket hvid chokolade. Du kan også bare drysse isene med lidt limeskal og hakket hvid chokolade.