hjemmelavet dip

4 fantastiske dips til din sommermad

Giv din mad ekstra smag med fire fantastiske dips. De er perfekte til grill, salat & nybagt brød.

4

Ingredienser

  • 1. STÆRK MED SPINAT
  • 150 g babyspinat
  • 40 g smuttede mandler
  • 1 dl mynteblade
  • 1 spsk reven citronskal
  • 1,5-2 dl yoghurt naturel
  • salt, peber
  • 1 tsk olivenolie
  • 2. GO TOMATO
  • 150 g soltørrede tomater (velafdryppede i olie)
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk pinjekerner
  • lidt god balsamico
  • salt, peber
  • 3. DYP I BØNNER
  • 1 dåse velafdryppede
  • hvide bønner
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 5-6 valnøddekerner
  • 3-4 soltørrede tomater
  • 2-3 spsk minimælk
  • salt, peber
  • 4. FRISK PÅ DET HELE
  • 2,5 dl fraiche 9%
  • 2-3 fed knust hvidløg
  • 1-2 spsk dijonsennep
  • 1,5 dl hakket persille
  • salt, peber

Sådan gør du:

  1. 1. STÆRK MED SPINAT
  2. Blancher spinatbladene, afdryp og knug dem fri for væde. Blend spinat, mandler og mynte med citronskal og yoghurt, smag til med olivenolie, salt og peber.
  3. GOD TIL: Fisk og lammekød
  4. 2. GO TOMATO
  5. Blend tomater, hvidløg og pinjekerner. Smag til med balsamico, salt og peber.
  6. GOD TIL: Bruschetta, pasta, kylling og grønsage
  7. 3. DYP I BØNNER
  8. Blend alle ingredienserne sammen og smag godt til med salt og peber.
  9. GOD TIL: Ristet rugbrød, grønsager og grillet kød.
  10. 4. FRISK PÅ DET HELE
  11. Rør og smag fraichen til med de øvrige ingredienser.
  12. GOD TIl: Det hele.