Nem spaghetti carbonara uden fløde
Nem spaghetti carbonara uden fløde: En enkel, nem og velsmagende carbonara du hurtigt kan kan bikse sammen, selvom du ikke har fløde i køleskabet.
Næringsindhold
- Energi pr. person:600 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:18 %
- Kulhydrat:62 %
Nem pastaret til 4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 3 skiver økobacon i tern
- 2 fed finthakket hvidløg
- 2 tsk olivenolie
- 300 g spaghetti
- 2 æg
- 50 g reven parmesanost
- friskkværnet peber
- 4 ciabattaboller.
Sådan gør du
- Rist baconterningerne sprøde med hvidløgene – brug en stor sauterepande, som senere kan rumme pastaen.
- Kog, afdryp og bland pastaen med bacon og hvidløg.
- Pisk æggene med 2/3 af osten og bland hurtigt og omhyggeligt æggemassen med den varme pasta. Lad samtidig panden stå ved meget lav varme, således æggemassen får en perfekt cremet konsistens
- Kværn masser af sort peber over retten, drys med den resterende ost og server med brød.
- HUSK: Både bacon og ost salter en del i sig selv, så vær sparsom med saltet.