Opskrift på spaghetti carbonara

Nem spaghetti carbonara uden fløde

Nem spaghetti carbonara uden fløde: En enkel, nem og velsmagende carbonara du hurtigt kan kan bikse sammen, selvom du ikke har fløde i køleskabet.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    600 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    18 %
  • Kulhydrat:
    62 %

Nem pastaret til 4 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  •  3 skiver økobacon i tern
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 2 tsk olivenolie
  • 300 g spaghetti
  • 2 æg
  • 50 g reven parmesanost
  • friskkværnet peber
  • 4 ciabattaboller.

Sådan gør du

  1. Rist baconterningerne sprøde med hvidløgene – brug en stor sauterepande, som senere kan rumme pastaen.
  2. Kog, afdryp og bland pastaen med bacon og hvidløg.
  3. Pisk æggene med 2/3 af osten og bland hurtigt og omhyggeligt æggemassen med den varme pasta. Lad samtidig panden stå ved meget lav varme, således æggemassen får en perfekt cremet konsistens
  4. Kværn masser af sort peber over retten, drys med den resterende ost og server med brød.
  5. HUSK: Både bacon og ost salter en del i sig selv, så vær sparsom med saltet.