Kyllingegryde med kartofler

Spicy kyllingegryde med kartofler

Lækker gryderet med kylling og krydderier. Kylling er magert, mætter godt og nemt at fylde med smag - så der er god grund til at sætte kylling på menuen. Her i en gryde med fyld, som skal småkoge i ca. 20 minutter inden servering.

4 personer

Total:40 minutter

Ingredienser

  • 4-6 kyllingelår
  • 4 kartofler
  • 2 løg
  • 2 røde peberfrugter
  • 250 g champignon
  • 2-3 fed hvidløg
  • ¼-½ rød chili
  • 2 spsk. smør
  • ½-1 tsk. paprika
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 terninger hønsebouillon
  • 5 dl vand
  • 1 tsk. salt
  • ½ tsk. peber
  • 1 glas sorte oliven
  • 4 kviste rosmarin

Sådan laver du gryderet med kylling

  1. Steg kyllingelårene i olie på en pande, til de er gennemstegte. Stil til side. 
  2. Skræl kartoflerne. Skær kartofler, løg, peberfrugt i store tern. Hak chili og hvidløg fint. Steg hele champignoner, grøntsager, chili og hvidløg i lidt smør i en pande i et par min., til løgene er blanke og bløde.
  3. Tilsæt paprika og tomatpuré, og steg videre. Tilsæt hakkede tomater og kyllingebouillon udblødt i vand, og lad det småkoge i ca. 20 min. til kartoflerne er møre.
  4. Læg kyllingelårene i sovsen, og lad dem blive gennemvarme. Tilsæt oliven og rosmarinkviste, og server.