Spicy kyllingegryde med kartofler
Lækker gryderet med kylling og krydderier. Kylling er magert, mætter godt og nemt at fylde med smag - så der er god grund til at sætte kylling på menuen. Her i en gryde med fyld, som skal småkoge i ca. 20 minutter inden servering.
4 personer
Total:40 minutter
Ingredienser
- 4-6 kyllingelår
- 4 kartofler
- 2 løg
- 2 røde peberfrugter
- 250 g champignon
- 2-3 fed hvidløg
- ¼-½ rød chili
- 2 spsk. smør
- ½-1 tsk. paprika
- 1 spsk. tomatpuré
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 terninger hønsebouillon
- 5 dl vand
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 1 glas sorte oliven
- 4 kviste rosmarin
Sådan laver du gryderet med kylling
- Steg kyllingelårene i olie på en pande, til de er gennemstegte. Stil til side.
- Skræl kartoflerne. Skær kartofler, løg, peberfrugt i store tern. Hak chili og hvidløg fint. Steg hele champignoner, grøntsager, chili og hvidløg i lidt smør i en pande i et par min., til løgene er blanke og bløde.
- Tilsæt paprika og tomatpuré, og steg videre. Tilsæt hakkede tomater og kyllingebouillon udblødt i vand, og lad det småkoge i ca. 20 min. til kartoflerne er møre.
- Læg kyllingelårene i sovsen, og lad dem blive gennemvarme. Tilsæt oliven og rosmarinkviste, og server.