Spicy marokkansk kylling
Denne superlækre middagsret kan du lave på 20 minutter. Nemmere bliver det ikke!
4
Ingredienser
- 700 g kyllingefilet
- 1 spsk akaciehonning
- Salt, peber
- 1 tsk olivenolie
- 1-1½ tsk stødt kanel
- 1-1½ tsk groft stødt spidskommen
- 2 dåser hakkede, flåede tomater, gerne øko
- 1,5 dl hønsebouillon
- 200 g grønne bønner
- Citrus couscous:
- 2 dl fuldkornscouscous
- 2 dl kogende hønsebouillon
- Reven skal og saft af 1 citron 1
- bdt. frisk mynte
Sådan gør du:
- Kom couscousen i en skål, hæld kogende vand over, tilsæt citronskal og -saft. Dæk skålen med plastfilm og lad couscousen trække, mens kyllingen steges.
- Varm olien i en stor sauterpande. Vend kyllingekødet med honning, salt og peber, steg det gyldent 3-4 minutter, før kanel og spidskommen blandes ved.
- Tilsæt tomater, bouillon samt bønner og steg videre under omrøring i yderligere 8 minutter. Smag til med yderligere krydderier og server med couscous og mynte.
- Energi pr. person: 520 kcal., fedt 20%, protein 37%, kulhydrat 43%