kylling

Spicy marokkansk kylling

Denne superlækre middagsret kan du lave på 20 minutter. Nemmere bliver det ikke!

4

Ingredienser

  • 700 g kyllingefilet
  • 1 spsk akaciehonning
  • Salt, peber
  • 1 tsk olivenolie
  • 1-1½ tsk stødt kanel
  • 1-1½ tsk groft stødt spidskommen
  • 2 dåser hakkede, flåede tomater, gerne øko
  • 1,5 dl hønsebouillon
  • 200 g grønne bønner
  • Citrus couscous:
  • 2 dl fuldkornscouscous
  • 2 dl kogende hønsebouillon
  • Reven skal og saft af 1 citron 1
  •  bdt. frisk mynte

Sådan gør du:

  1. Kom couscousen i en skål, hæld kogende vand over, tilsæt citronskal og -saft. Dæk skålen med plastfilm og lad couscousen trække, mens kyllingen steges.
  2. Varm olien i en stor sauterpande. Vend kyllingekødet med honning, salt og peber, steg det gyldent 3-4 minutter, før kanel og spidskommen blandes ved.
  3. Tilsæt tomater, bouillon samt bønner og steg videre under omrøring i yderligere 8 minutter. Smag til med yderligere krydderier og server med couscous og mynte.
  4. Energi pr. person: 520 kcal., fedt 20%, protein 37%, kulhydrat 43%