Spinatbrød med feta og rosiner

Spinatbrød med feta og rosiner

Et stort, rustikt brød der smager godt til f.eks. suppe.

1 stk.

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 1 pk. hakket, optøet spinat (ca. 450 g)
  • 2 tsk. revet citronskal
  • 1 1/2 dl yoghurt
  • 2 tsk. salt
  • peber
  • 100-150 g smuldret feta
  • 1 håndfuld rosiner
  • ca. 450 g pizzamel

  1. Bland smuldret gær, optøetspinat (skal ikke dryppe af), citronskal,yoghurt, peber, salt ogfeta sammen. Tilsæt rosiner og200 g mel, rør dejen igennem,og lad den stå 45 min.
  2. Tilsæt mere mel, og ælt dejensmidig. Del den i 2, og trildem til ca. 40 cm lange pølser.Læg pølserne overkors og fletde 4 ender. Luk pænt, læg brødetpå bagepapir, og sigt melover til pynt. Lad brødet efterhævningi ca. 30 min.
  3. Bag brødet ved 190 gr. i ca.35 min.